Nice to meet you!

“Don’t limit yourself. Many people limit themselves to what they think they can do. You can go as far as your mind lets you. What you believe, remember, you can achieve.” – Mary Kay Ash
Anis Amira

What Read Next

Blog untuk reader atau syok sendiri?





Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirrahim


Tajuk kali nih yang CM (CikkMira)  nak bincang ialah berkenaan blog .

 Blog untuk reader ke or syok sendiri?

Sebenarnya benda nih dah lama bermain dalam pikiran CM . Eh ye ke?
Ye .
Dah lama dah benda nih bermain dalam pikiran CM . CM akan tertanya tanya gak apa sebenarnya fungsi blog nih . Sekadar sesuka ke ? Nak carik publisiti ke ? Ke just untuk nak famous ?

Sebelum nih Cm ada pemahaman yang salah jugak berkaitan blog nih . CM amik remeh je sal blog nih .
Ala blog aje pon kan bukannya apa . Tapi ternyata salah . Blog nih kalau nak tarik reader bukannya senang. Susah tau . Entry kenalah menarik . Tak boleh main belasah je . 

Tutorial : Sliding Panel








Ade yang mintak saya ajar untuk buat sliding panel macam dalam blog saya nih. Huhu . Jadi harinih saya buat tutonya .

Portfolio : Nur Najihah and Fatin Farhanah



Assalamualaikum

Apa khabar ?

Dah lama tak update blog kan ? Hehe .


So arinih nak upadate pasal tempahan blog .

Alhamdulillah .

Dibawah nih ade hasil edit blog yang dah lama tertunggak sebab saya agak busy dengan kelas semua .

Contact Form

Name

Email *

Message *