Nice to meet you!

“Don’t limit yourself. Many people limit themselves to what they think they can do. You can go as far as your mind lets you. What you believe, remember, you can achieve.” – Mary Kay Ash
Anis Amira

What Read Next

New look for this end semester





Assalamualaikum 
Bismillahhirrahmanirrahim .


Hello peeps !

Hehe . 

Dah lama dah CM tak update blog . Nak editting pon susah . Memandangkan kali nih short sem so memang susah lah .  Banyak assignment yang nak kena buat . Website and macam2 lah lagi . Belajar pon tak mana . Tak merasa pon situasi belajar tuh . But yang assingment website tuh I loike . Hehe . Assignment untuk buat poster pon ade . Kenapa CM edit blog CM? Sebab lepas habis sem nih CM ada cuti selama 3 minggu . And to filling up those days , CM nak bukak editting nya kedai kat fanpage FB . Not just service editting blog tapi untuk benda lain jugak . Before this CM jadi dropshipper untuk jual barang but tak aktif sangat . So kali nih CM nak buat yang CM tahu buat , editting! Nak jual cam button badge , flyers, business card or anything lah yang berkait dengan designing . Hehe . Nak kumpul duit . Who knows lepas nih CM boleh beli laptop Mac . Ohoii . Berangan . Hehe . 

Blog Editing Resources

Assalamualaikum Bismillahirrahmanirrahim
Memandangkan saya amat lah jarang update CM punya blog and tutorial untuk anda semua . Dengan ini CM menge 'share' blog yang CM selalu jenguk and jadik panduan untuk CM editting CM punya blog . Moga dapat beri manfaat untuk mereka yang nak editblog

Contact Form

Name

Email *

Message *