Nice to meet you!

“Don’t limit yourself. Many people limit themselves to what they think they can do. You can go as far as your mind lets you. What you believe, remember, you can achieve.” – Mary Kay Ash
Anis Amira

What Read Next

Blog Editing Resources


Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirrahim

Memandangkan saya amat lah jarang update CM punya blog and tutorial untuk anda semua . Dengan ini CM menge 'share' blog yang CM selalu jenguk and jadik panduan untuk CM editting CM punya blog . Moga dapat beri manfaat untuk mereka yang nak edit blog . Aiseh . Hee .

Senarai blog tutorial editting

  1. http://chocollyheart.blogspot.com/
  2. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/
  3. http://hafizzulkafly.blogspot.com/
  4. http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/
  5. http://www.djogzs.com/
  6. http://www.infotechblogging.com/
  7. http://www.mybloggertricks.com/
  8. http://wanaseoby.blogspot.com/
  9. http://helplogger.blogspot.com/
  10. http://24work.blogspot.com/
  11. http://www.fizgraphic.com/
  12. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  13. http://www.lyssasecret.com/
  14. http://www.duniashida.com/
  15. http://www.dayangdeno.com/

Itu lah antara blog yang CM selalu singgah . Tak ikot ranking yer . Main hentam keromo je tuh letak . Sambil2 ingat link nya . Hehe .Tiap hari CM akan jumpe blog and web baru yang ajar tentang CSS editting nih semua . Haa. So adalah ilmu baru . 


Semua belajar berperingkat takde terus pandai 


Insyaallah andai kata jumpe lagi CM akan kongsi yer








Comments

Post a Comment

Hey ! Jangan Lupa Tinggalkan Komen Tau ♥

Contact Form

Name

Email *

Message *