Nice to meet you!

“Don’t limit yourself. Many people limit themselves to what they think they can do. You can go as far as your mind lets you. What you believe, remember, you can achieve.” – Mary Kay Ash
Anis Amira

What Read Next

Blog Design : Tips pemilihan warna











Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirrahim

Hari nih CM nak bagi tips dalam pemilihan warna blog .

Okayy here we go .

Untuk nak nampak kan blog kita kemas . Kita kena guna maximum tiga kaler . So blog tak ade lah nampak serabut


Kad raya Cikkmiradotcom







Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirrahim

Semua apa khabar?
Harap sihat lah hendaknya ye. Hari ni CM tengok ramai yang buat kad raya . So CM pon nak gak lah satu .

Mana lah tahu kot2 boleh exchange kad raya ke kan . Hehehe

New look again






Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirrahim

CM tukar lagi . So nih new look blog CM . Template nih is not mine. CM cuma re design aje . Hehehe . 

CM rasa yang nih nampak lebih okay kot untuk komersialkan .

CM pon akan bukak satu lagi blog CM. Blog untuk jual design-design printable , biz card and macam2 lagi. Insyaallah.

Contact Form

Name

Email *

Message *