Nice to meet you!

“Don’t limit yourself. Many people limit themselves to what they think they can do. You can go as far as your mind lets you. What you believe, remember, you can achieve.” – Mary Kay Ash
Anis Amira

What Read Next

CikkMiraDotCom berubah wajah






Assalamualaikum.

Mulai dari hari nih CM dah start cuti dari exam . CM cuti selama 6 minggu . Jadi CM amik kesempatan nih untuk buka balik tempahan blog sekiranya masih ada yang berminat . Style CM sekarang macam blog CM lah . Macam tuh lah style CM edit sekarang .





Sekiranya ada yang verminat boleh email CM at mira94.aa@gmail.com.

Kali nih CM guna kaler gold as tema . Gold , white and black . Sebab CM rasa nampak lebih kemas . CM buat landing page . If nak baca entry tekan blog je di homepage okay.


CM suka jenis yag simple . Tak banyak sangat color and banyak fuction. Blog CM berat atau tak ye? Hahaha . CM kalau bab pemilihan kaler CM suka guna tiga color je . Too much would be crowded.


CM jugak ada tambah slider and current portfolio di homepage. Ade jugak testimonials from customer CM . Sekarang nih cuma ade satu testimoni untuk yang terbaru nih . Ada tak sesape yang nk collaborate dengan CM in printing . CM nak collaborate dengan mereka mereka yang buat printing service sebab CM cuma provide editing service and takde printing . Kiranya nanti boleh bincang pasal harga berapa ringgit untuk satu satu service printing tuh. Contohnya cam business card.
.


Yang collaborate dengan CM , CM letak lam CM nya blog lah . Hehehe. Kalo ade yang berminat or ade yang buat printing service boleh tinggalkan komen kat bawah nih or email CM dekat mira94.aa@gmail.com.










Comments

  1. Cantiknya blog cikkmira. Suka juga benda yang simple simple

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee . Mekasih >.< tuh lah suke simple. Nampak kemas sikit and tak serabut.

      Delete
  2. cantik blog ni... blogwalking here.

    # klik here http://shukranzahari.sharethisstory.net/my-954232-6598
    #shukranzahari.blogspot.com
    #happy blogging

    ReplyDelete

Post a Comment

Hey ! Jangan Lupa Tinggalkan Komen Tau ♥

Contact Form

Name

Email *

Message *