Nice to meet you!

“Don’t limit yourself. Many people limit themselves to what they think they can do. You can go as far as your mind lets you. What you believe, remember, you can achieve.” – Mary Kay Ash
Anis Amira

What Read Next

Invitation collaboration with Zalora








Assalamualaikum,

Still ade silent reader kat blog nih? I hope so . Hahaha.

Bukan ape sebab mulai arini CM open again for business and also CM nak share tips and tricks untuk buat blog korang dabommmmb . CM bukan lah have skill yang tinggi sangat tapi kalau setakat nak share Insyaallah boleh . Hee .



CM ada bukak yahoo 2 hari lepas . Bila I open my email , CM terkejut jugak CM dapat email from Zalora .


Alhamdulillah . Tak sangka jugak CM dapat offer camnih dari Zalora . Rezeki. CM rasa eksited jugak . CM tak sangka lah sebabnya blog CM biasa biasa je . Follower pon entah still ade ataupon tak CM pon tak pasti .

Thanks Zalora for the invitation collaboration with Zalora. Terima kasih bagi saya peluang sebegini . Hee.


Bagi sesiapa yang berminat nak edit blog dengan CM boleh lah berbuat demikian dan email CM di mira94.aa@gmail.com . Insyaallah kita boleh bincang dan CM akan balas secepat mungkin. Wait for my entry for Zalora dear .






Comments

  1. tahun lps pun saya dpt email ni dari zalora. dia suruh kita promote zalora kat blog kita je :D

    ReplyDelete
  2. sama lah dah lama dapat bnd yg sama ni :)

    nnt dpt code diskaun shopping dkt Zalora. Servis mmg terbaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan . Hehe . Tapi yang guna adik sebab dia nak beli barang .

      Delete

Post a Comment

Hey ! Jangan Lupa Tinggalkan Komen Tau ♥

Contact Form

Name

Email *

Message *