Nice to meet you!

“Don’t limit yourself. Many people limit themselves to what they think they can do. You can go as far as your mind lets you. What you believe, remember, you can achieve.” – Mary Kay Ash
Anis Amira

What Read Next

Tutorial : Remove required field for title



Bila kita nak letak gambar dalam blog kita mungkin akan guna Image gadget dan kita taknak letak ape ape title pon. Tapi kita kena letak title sebab it is required. Jadi to solve this problem here are some steps that can help you . Aiseh omputih lak kita.





Demo




How-to

Nampak tak yang required field must not be left blank kan.
Masukkan  <!– –>  sebagai title image  dan hilanglah title tuh . Tak perlu susah susah . Tak perlu guna titik pon. Boleh jugak guna pakai untuk ape ape widget yang korang taknak guna title. 



Any request tutorials?


Korang boleh komen kat bawah nih if there is tuto yang korang nak saya share and i will share it for you guys :) Thanks for reading peeps! Assalamualaikum.





Comments

Contact Form

Name

Email *

Message *